• In afwachting van herbevoorrading

Gervit-W 500 ml

Referentie: 79005/10502

€ 26,70

Gervit-W kan worden toegediend in drinkwater of in het graandieet om vitaminetekorten in de voeding aan te pakken (alleen graandieet) tijdens het broedseizoen, de loopperiode, de rui, de blootstelling en het koude seizoen. We raden ook aan om Gervit W®toe te voegen om te voldoen aan de vitaminebehoefte na stress en om de stofwisseling te ondersteunen.

Aantal
In afwachting van herbevoorrading

Gervit-W Kan worden toegediend in drinkwater of in het graandieet om vitaminetekorten in de voeding aan te pakken (alleen graandieet) tijdens het broedseizoen, de loopperiode, de rui, de blootstelling en het koude seizoen. We raden ook aan om Gervit W®toe te voegen om te voldoen aan de vitaminebehoefte na stress en om de stofwisseling te ondersteunen.

Gervit W® wordt tijdens de kweek- en vliegperiode 2 keer per week toegediend, 2 schroefdoppen = 10 ml Gervit W® met 2 liter water of 1,5 kg voedergraan. De rest van de tijd is het voldoende om Gervit W® één keer per week te geven. Om aan de verhoogde behoefte aan vitamines te voldoen, dient u Gervit W® meerdere keren per week toe. Geef Gervit W® niet tijdens het reisseizoen op de dag van de vlucht. Koperen en ijzeren troggen kunnen een negatief effect hebben op de houdbaarheid van vitamines.


Röhnfried
79005/10502

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: