Zell Oxygen 250ml

Referentie: 90023

€ 16,04
Aantal

ENERGIE-ACTIVATOR

100% plantaardige product. Zell Oxygen is een voorbereiding van nature vitamine gist die al lang wordt toegepast als - een middel van herstel in de medische wereld en als - activator van energie in de wereld van de sport. Het bestaat uit levende gistcellen, met inbegrip van enzymen en de coënzymen zijn de belangrijkste elementen. Enzymen zijn materialen waarmee mens, plant en dierlijke cellen aan biochemische processen.

Doel:

* De verwerking van zuurstof door de cellen van het lichaam.

* De synthese van eiwitten en hormonen.

* De spijsvertering en de transformatie van voedsel in energie.

Natuurlijke extracten van de vrucht zijn aan de basis van dit product, dat is vervaardigd onder een maximale temperatuur van 30 ° C, teneinde enzymen, mineralen, sporenelementen en vitamines in de natuurlijke organische vorm. 1 ml van Zell zuurstof bevat 10 miljard enzym-gistcellen, die samen met 16 andere aminozuren, mineralen 14 en 17 vitaminen voor een preparaat met een groot aantal positieve effecten op het hele organisme bieden. Naast Zell Oxygen biedt de beste bron van vitamine B-complex. Het hoge tempo van glutathion, Methionine, cysteïne, Selenium en vitamine E: deze componenten zorgen voor een perfect lichaam ontgiften.

Het is wetenschappelijk bewezen dat Zell Oxygen ontwikkelt u een betere algemene conditie van de darmflora ook vanaf het hele organisme, wat vervolgens in een hogere vitaliteit resulteert.

Samenstelling:

Levende gistcellen, uitgepakte fruit, alcohol 13%, olie van tarwekiemen, gewonnen uit Brewer's gist, tarwekiemen, vitamine E - B1 - B2 - B6 - B12 - Pantotheenzuur zuur - Biotine

Gebruiksaanwijzing:

2 tot 3 keer per week 1 eetlepel per kg van zaden, bij voorkeur met Optimix en/of Viktus Pigeonopti.

Herbots
90023
1 Item

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: