Derm'eol Crème 100ml - Voor jeuk - Essence of Life

Referentie: D-Derm'eolCrème100ml

€ 11,49

Niet-vette zalf tegen jeuk.

Niet-vette zalf die de huid verzacht. Het is te gebruiken bij lokale jeuk, jeuk door insectenbeten en heeft een verkoelend effect.

Voor optimaal comfort gebruik je de DERM'EOL lotion, laat je deze drogen en breng je de zalf aan.


Aantal

Niet-vette zalf tegen jeuk.

Niet-vette zalf die de huid verzacht. Het is te gebruiken bij lokale jeuk, jeuk door insectenbeten en heeft een verkoelend effect.

Voor optimaal comfort gebruik je de DERM'EOL lotion, laat je deze drogen en breng je de zalf aan.

Compositie: Plantaardig inclusief etherische oliën en moedertincturen (bijv. Aloë vera, Niaouli, Cypress).

Hoe te gebruiken:  Breng aan op een schone huid, zo dicht mogelijk bij de huid (scheer het dier indien nodig in het getroffen gebied, breng 1 tot 2 keer per dag aan).

Aanbevelingen: Koel, vorstvrij en droog bewaren. Sluiten na gebruik.

Waarom is Derm'eol Cream zo rustgevend?

Aloë Vera: De ongelooflijke deugden van aloë vera voor huidproblemen: Brandwonden en zonnebrand, kalmerende en regenererende eigenschappen, bevorderen de aanmaak van cellen die verantwoordelijk zijn voor de vernieuwing van collageen, fibroblasten, ideaal voor genezing en irritatie. ... En laten we het zeer positieve aspect ervan op het immuunsysteem, de spijsvertering en de zuurgraad van de maag niet vergeten.

Calendula: Een plant bij uitstek voor fytotherapie, bekend om zijn kalmerende en helende eigenschappen, goudsbloem is een soevereine remedie voor kleine huidproblemen. Het verlicht ook maagaandoeningen, leveraandoeningen, ontsteking van de keel en mond.

Waarvoor? 

Voor zijn verzachtende en verzachtende eigenschappen: huidirritaties, reactieve huid, trekkerigheid, droge en/of ruwe huid, kwetsbare huid of:

Voor zijn kalmerende, regenererende eigenschappen: kloven, scheuren, kleine wondjes,

Voor zijn antibacteriële en regenererende werking: psoriasis, zweren, eczeem,

Voor zijn ontstekingsremmende, anti-oedemateuze, genezende en regenererende werking: brandwonden, zonnebrand,

Voor zijn verzachtende werking: pijn, insectenbeten, jeuk, netelroos,

Niaouli: Niaouli etherische olie heeft een zeer breed anti-infectieus spectrum tegen bacteriën, schimmels en virussen. Niaouli wordt gebruikt bij de behandeling van bacteriële, virale of schimmeldermatitis. Het krijgt immunostimulerende en antivirale eigenschappen die indrukwekkend zijn vanwege hun effectiviteit.

UITPROBEREN = ADOPTEREN

Al onze oplossingen zijn ontwikkeld met zorgvuldig geanalyseerde grondstoffen en worden geproduceerd volgens de vereiste kwaliteitsnormen die van kracht zijn.

D-Derm'eolCrème100ml
6 Items

Specifieke referenties

2 andere producten in dezelfde categorie: