Postduif Provigor 1L - Voor optimale conditie

Referentie: LRP001CV

€ 20,75

Racing Pigeon Provigor - Voor optimale conditie dankzij de unieke samenstelling (artisjok, mariadistel, Echinacea en brandnetel). 

Aantal

PROVIGOR bestaat uit ingrediënten die algemeen worden erkend door de wetenschappelijke gemeenschap voor hun heilzaamheid. 

Artisjok extract: Therapeutisch gezien wordt artisjokextract sinds de 14e eeuw in de medische wetenschappen gebruikt voor de behandeling van cholesterolemie, triglyceridemie en het heeft hepatoprotectieve eigenschappen. (Brand et al., 1992; Zargari, 2003).

Artisjokextract heeft beschermende activiteit in de lever.

Mariadistelextract (Silybum marianum): Silymarine is een complex van flavonolignane: silychristine, silydianine, silybine en isosilybine. Silybine, in de vorm van oplosbaar demisuccinaat, wordt ook gebruikt in het contrapoisoncentrum als een injecteerbare behandeling voor vergiftiging door Amanita phalloides.

(Desplaces et al. 1975; Choppin en Desplaces 1978).

Sylimarine heeft ontstekingsremmende en anticarcinogene eigenschappen aangetoond in leverweefsels die werken op het moduleren van het immuunsysteem. (Dehmlow et al. 1996; De la puerta et al. 1996; Luper 1998)

ECHINACEA ANGUSTIFOLIA: de Amerikaanse indianen gebruikten preparaten op basis van deze plant om bepaalde ziekten (vooral die van de luchtwegen) te genezen of te voorkomen, maar ook om wonden te desinfecteren.

De eigenschappen van Echinacea worden gegeven door de vele actieve ingrediënten: alkamiden, acetoalkhenen, cicorinezuur, polysacchariden, flavonoïden en etherische olie.

Alkamides, hebben een belangrijke ontstekingsremmende werking.

Verschillende wetenschappelijke studies hebben bevestigd dat Echinacea-extracten het immuunsysteem stimuleren, waardoor de activering van macrofagen toeneemt.

BRANDNETEL heeft remineraliserende, diuretische, antirheumatische, antioxiderende, antimicrobiële, anti-ulcer, samentrekkende en pijnstillende eigenschappen.

Brandnetel is in staat om de spijsvertering en opname van voedsel te stimuleren. Het is een natuurlijke leverancier van belangrijke minerale zouten (silicium, fosfor, mangaan, calcium, kalium, magnesium),

vitamine A, C en K, ijzer en chlorofyl.

De diuretische werking van brandnetel vergemakkelijkt de eliminatie van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor urineweginfecties.

Gebruiksaanwijzing: 

Gebruik tijdens het vliegseizoen, paring en winterrust. Tijdens het fokken, in jong en dom.

Voeg 10 ml/1 liter water toe om te drinken.

Afhankelijk van de periode en behoeften kan het worden gebruikt met VIE OMNI

LRP001CV
10 Items

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: