ARION ORIGINELE Puppy Grote Kip &Rijst voor Puppy Groot Formaat 3kg

Referentie: 5512

€ 12,82

ARION ORIGINAL Puppy Large Chicken &Rice brokjes wordt aanbevolen voor grote puppy's, die op volwassen leeftijd tussen de 25 kg en 45 kg wegen, van het spenen tot ongeveer een jaar. Dit glutenvrije dieet is hyperverteerbaar en heeft een lijst met 100% natuurlijke ingrediënten, een garantie voor kwaliteit en transparantie. De hoge energie-inname-inhoud zorgt voor de optimale ontwikkeling van uw puppy, de ondersteuning van een dichte en droge musculatuur. Dankzij de essentiële vetzuren (DHA) zorgt uw pup dag na dag op een gezonde en efficiënte manier voor de opbouw van zijn vitale functies. De ingrediënten in dit recept zijn laag allergeen en zijn daarom perfect geschikt voor gevoelige puppy's. 

Aantal

ARION ORIGINAL Puppy Large 26/14 Chicken &Rice brokjes wordt aanbevolen voor grote puppy's, die op volwassen leeftijd tussen de 25kg en 45kg wegen, van spenen tot ongeveer een jaar. Dit glutenvrije dieet is hyperverteerbaar en heeft een lijst met 100% natuurlijke ingrediënten, een garantie voor kwaliteit en transparantie. De hoge energie-inname-inhoud zorgt voor de optimale ontwikkeling van uw puppy, de ondersteuning van een dichte en droge musculatuur. Dankzij de essentiële vetzuren (DHA) zorgt uw pup dag na dag op een gezonde en efficiënte manier voor de opbouw van zijn vitale functies. De ingrediënten in dit recept zijn laag allergeen en zijn daarom perfect geschikt voor gevoelige puppy's. ARION ORIGINAL Puppy Large 26/14 Chicken &Rice brokjes zorgen voor een gezonde huid en glanzend haar. Prebiotica (FOS) behouden en verbeteren de darmflora van uw puppy om alle voedingsstoffen te absorberen die essentieel zijn voor zijn gezondheid. 

Kenmerken van ARION ORIGINAL Puppy Large Chicken &Rice brokjes voor honden:

- Voor grote puppy (25-45kg op volwassen leeftijd), spenen tot ongeveer een jaar

- Voldoende energie-inname om goed te groeien

- Hoog eiwitgehalte voor dichte, droge spieren en optimale energieniveaus

- Rijk aan DHA voor een versterkt immuunsysteem en krachtige vitale functies

- Hoge kwaliteit glutenvrij voer, ideaal voor gevoelige honden

- Zorgt voor een gezonde huid en glanzend haar

- Met prebiotica om de darmflora te behouden en te versterken

- Zorgt voor een zachte spijsvertering

- Tas van 3kg en 12kg

Analytische bestanddelen:

Eiwitten (%): 26

Vetten (%): 14

Vezels / cellulose (%): 2

Anorganische stoffen / ruwe as (%): 6.5

Calcium (%): 1,3

Fosfor (%): 0.9

Ingrediënten:

Kip (gedehydrateerd 49%), rijst (35%), dierlijk vet, aardappel, erwten, gehydrolyseerd dierlijk eiwit, bietenpulp, visolie, zout, biergist, geraffineerde cellulose, dicalciumfosfaat, kaliumchloride, chondroïtine, glucosamine, F.O.S., M.O.S., druivenpitten, citrusvruchten.

Mineralen en vitaminen:

DHA-vetzuren (%) 0,1, Mangaan (mg/kg) 10, Zink (mg/kg) 200, Jodium (mg/kg) 4, Selenium (mg/kg) 0,25, Koper (mg/kg) 18, Ijzer (mg/kg) 140, Vitamine A (IE/kg) 22000, Vitamine D3 (IE/kg) 1900.

Arion
5512
1 Item

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: