PH-control 1 L

Referentie: 74033/544

€ 11,32


Aantal

PH-Control is een zuur voor drinkwater, is een combinatie van zuur gratis en afstempeling. Met een doel gericht op negatieve bacteriën (zoals salmonella en e. coli) in drinkwater en in de darm, bevordert de pH-Control goede vertering. Als gevolg van extra verzuring en de hoge efficiëntie van de zuren in de darm, de pH-Control met een positief effect op de intestinale gezondheid en prestaties van de vogels.

Intestinale gezondheid = diergezondheid

Darm gezondheid is de sleutel aan het hebben van dieren in goede gezondheid en met goede resultaten. Maar de maag en darmen zijn ook verantwoordelijk voor de vertering van voedsel. Ze bevatten miljarden bacteriën en zijn verantwoordelijk voor de vorming van de stoffen stimuleren de immuniteit. Daarom moet u altijd aandacht aan de intestinale gezondheid. De organische zuren kunnen bevordering van evenwicht in de darm en de regulering van schadelijke bacteriën zoals e. coli, salmonella en trichomoniasis drastisch te verminderen. Vooral onder jongeren, het spijsverteringsstelsel is nog steeds zeer gevoelig aan kiemen, omdat de darmflora is nog in ontwikkeling, het kan niet voldoende bescherming bieden. Naast de inhibitie van de pathogene kiemen, pH-Control beschermt ook de gewenste melkzuurbacteriën (Lactobacillus) en dus schept de voorwaarden voor een gezonde darmflora.

Door het vrijgeven van spijsverteringsenzymen, worden gunstige omstandigheden voor optimale assimilatie van nutriënten gemaakt.

Tip:

Voor een permanente reductie van de microbiële lading raden wij een dosering van 5 ml pH-Control op 1 liter drinkwater. Drinkwater ziet u, op dit moment, een pH-waarde van 4. Vermijd absoluut het gebruik van pH-Control op hetzelfde moment als drugs of vaccinaties voor een dag. Nochtans is het raadzaam om de Med. Sterke Tollyamin en de Dosto Oregano vloeibare 12% op hetzelfde moment. De hoge kwaliteit van onze producten met oregano, verbetert de antibacteriel van pH-Control effect. 

Gebruiksaanwijzing:

5 ml per liter water. Dagelijks gebruik van de pH-Control wordt aanbevolen.

74033/544
15 Items

Specifieke referenties

related products

16 andere producten in dezelfde categorie: