Dosto Oregano Poeder 12% + Plus Energie - 500g

Referentie: SCH478

€ 26,42

Dosto-Oregano met hogere concentraties actieve ingrediënten tegen bacteriën en coccidiose en essentiële oliën voor een gezonde luchtwegen.

Een belangrijke vraag die elk jaar door liefhebbers wordt gesteld, is: "Wat is er nieuw voor jou?" Er is niets nieuws – het is vaak het antwoord.

Het is nooit onze filosofie geweest om elk jaar iets nieuws te brengen. We moeten niet alle golven van de duivensport volgen. Als we iets nieuws brengen, moet het zinvol zijn en een positief effect hebben op onze duiven. Om dit te doen, testen we innovaties eerst op onze eigen duiventillen en die van onze goede vrienden. Daarna komen we bij elkaar en bespreken we de resultaten. 


Aantal

Dosto-Oregano met hogere concentraties actieve ingrediënten tegen bacteriën en coccidiose en essentiële oliën voor een gezonde luchtwegen.

Een belangrijke vraag die elk jaar door liefhebbers wordt gesteld, is: "Wat is er nieuw voor jou?" Er is niets nieuws – het is vaak het antwoord.

Het is nooit onze filosofie geweest om elk jaar iets nieuws te brengen. We moeten niet alle golven van de duivensport volgen. Als we iets nieuws brengen, moet het zinvol zijn en een positief effect hebben op onze duiven. Om dit te doen, testen we innovaties eerst op onze eigen duiventillen en die van onze goede vrienden. Daarna komen we bij elkaar en bespreken we de resultaten. Sommige nieuwigheden verdwijnen en er blijven er maar heel weinig over.

In de moderne en industriële landbouw zijn er nieuwe innovatieve stoffen (voer) die een significant effect hebben op het behoud van de diergezondheid. We zijn altijd geïnteresseerd in hen en, zoals we hierboven al zeiden, testen we eerst of deze nieuwigheden een positief effect hebben op de duiven.

Dus, als je ons vandaag vraagt: "Wat is er nieuw? – ons antwoord is: Ja! We hebben iets nieuws:

DOSTO Oregano Poeder 12% + Plus ENERGIE

De gezondheid van het maagdarmkanaal bij postduiven is de sleutel tot het verbeteren van de prestaties en is mede bepalend voor de weerstand van dieren tegen ziekten als e. coli, salmonella, streptokokken, stafylokokken, coccidia, etc.

Het nieuwe DOSTO 12% + Plus ENERGY oregano poeder bevat verschillende korte en middellange keten vetzuren die zorgen voor een optimale conditie en gezondheid.

Middellange keten vetzuren zijn ook hoogwaardige energieleveranciers. De zuren zijn bedekt met butyraat, waardoor ze hun effecten volledig kunnen inzetten in het maagdarmkanaal.

Verschillende essentiële oliën (bijv. oregano, pepermunt) ondersteunen de darmgezondheid.

Het antibacteriële werkingsmechanisme van de unieke combinatie van DOSTO Oregano poeder 12% + Plus ENERGY is al 2 jaar met succes door ons getest.

Vooral bij ziektes van jonge en oude dieren of dysbiose (= waterverlies), veel voorkomend tijdens de rui en de winter, zorgt het nieuwe mengsel voor een snelle en effectieve verbetering.

Tijdens het reizen raden we aan om Dosto Oregano 12% + Plus ENERGY-poeder direct na terugkomst van wedstrijden aan voedsel toe te voegen, gedurende 2 tot 3 dagen. Dit maakt het mogelijk om direct een groot aantal ziektekiemen te bestrijden en te elimineren die tijdens het verblijf in de mand of op de terugweg worden ingenomen door onderweg te drinken.

Wij raden het volgende gebruik aan:

Tijdens de reisperiode:

Bevochtig voedsel met NANO TOLLYAMIN en voeg DOSTO 12% + Plus ENERGY oregano poeder (5g / 1kg korrels) toe

Het is ook mogelijk om het voedsel te bevochtigen met: Reha Vital Elixier of Golden Omega Oils of Tollisol Plus.

Dosering: 

5 g per 1 kg voedsel (1 maatlepel).

SCH478
4 Items

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: