• -15%

Nekton S 330g

Referentie: 201375

€ 21,60
€ 18,36 15% korting
Aantal

NEKTON S
Bereiding van multivitaminen met mineralen, sporenelementen en aminèszuren, bestemd voor alle pleziervogels.

De constante toevoeging van een bepaald aantal voedingsstoffen aan voedsel is noodzakelijk voor de goede werking van het lichaam van het dier. Vitaminen zijn een van de essentiële voedingsstoffen componenten. In het lichaam van de vogel hebben ze de nodige ontbinding en aanvulling van de toegediende voedingsstoffen (eiwitten, koolhydraten, vetten) en zorgen zo voor de perfecte werking van het metabolisme in het lichaam van het dier.

Volgens dierenartsen, 90% van de behandelde vogelziekten worden veroorzaakt door voedsel dat is tekort en onvoldoende. Veel van deze gevallen zijn minder te wijten aan onvoldoende toediening van voedingsstoffen dan aan onvoldoende toediening van vitaminen, mineralen en sporenelementen. Net als bij de behoefte aan voedingsstoffen is het bereik van deze stoffen relatief groot voor vogels, vooral tijdens de toegenomen inspanningen (mue, incubatie, verplaatsing, nieuwkomers, blootstellingen, ziekten, antibiotica of sulfamides behandeling, enz.).

Het is vooral in deze gevallen dat ondervoeding van vitaminen (hypovitaminose) is in de eerste plaats zeer moeilijk op te sporen bij vogels. Dit leidt echter tot ernstige gezondheidsproblemen op lange termijn, waardoor het dier mogelijk vertrekt.

NEKTON-S is een multivitaminevoorbereiding voor allerlei genotsvogels, waarvan de samenstelling in combinatie met mineralen, sporenelementen en 18 aminozuren geschikt is voor dieren. Dankzij deze stoffen zorgt dit product voor voldoende verzorging van de dieren en voorkomt het tekortkomingen. Dit verhoogt de defensieve kracht van de vogel tegen gezondheidsproblemen van alle soorten en NEKTON-S helpt vogels overwinnen periodes van stress zelfs verhogen van het lichaam de weerstand tegen infecties en ziekten.

NEKTON-S biedt de kweker door zijn poederachtige vorm, oplosbaar in koud water, ideale omstandigheden van toediening: gemengd met vee of koud water voedsel.

Het positieve effect van dit product heeft ertoe geleid dat het voedingsadditief NEKTON-S al tientallen jaren met groot succes wordt gebruikt, niet alleen door vogelliefhebbers en vogelaars, maar ook door vogelparken en dierentuinen.

Nekton
201375
7 Items

Specifieke referenties

related products

16 andere producten in dezelfde categorie: