Kuikenkachel 25x25cm - 15W / 220-240V

Referentie: WP-25

€ 31,32
Aantal

Kleine kuikens groeien snel alleen als ze genoeg warmte hebben. De behoefte aan warmte van jonge kuikens is groter dan die van oudere kuikens. Het Comfort verwarmingspaneel kan eenvoudig in hoogte worden verstedte met zijn speciale voeten. Deze garantie op een correcte temperatuur zorgt ervoor dat de kuikens altijd warm genoeg zijn. Dit, ongeacht of ze net uit de eieren zijn gekomen of al een paar weken oud zijn.

Voordelen van Comfort 25x25 Warmtepaneel

Natuurlijke warmte, zoals die van een kip, gezocht door kuikens wanneer ze warmte nodig hebben.

Altijd de juiste temperatuur voor alle kuikens, door middel van een eenvoudige hoogteverstelling.

Zeer laag energieverbruik: tot 5 keer meer energiebesparing dan een traditionele warmtelamp.

Doble bescherming, dankzij een zekering voor temperatuur en een voor weerstand.

LED-indicator, zodat u zien of het paneel is ingeschakeld.

Langere levensduur dankzij duurzaam ABS plastic.

Waarom kiezen voor een verwarmingspaneel?

In een natuurlijke omgeving, de kuikens baars onder de kip en zijn veren. Veel pluimveeliefhebbers gebruiken echter couveuses, dus kuikens hebben een andere warmtebron nodig. Daarom is het warmtepaneel de ideale oplossing. Het verwarmingspaneel vervangt de kip en de kuikens zoeken er altijd naar als ze warmte nodig hebben. Rond het warmtepaneel is de temperatuur lager, maar de kuikens wennen eraan. Op deze manier verharden ze sneller dan met een thermische lamp die de hele omgeving verwarmt. Snellere verharding betekent een snellere groei van verenkleed, dus een betere bescherming tegen kou. Ook resulteert dit in sterke en gezonde kuikens. Daarom is het Comfort verwarmingspaneel een ideale vervanging voor een kip.


Afhankelijk van de buitentemperatuur en de soort zullen de kuikens het verwarmingspaneel ongeveer 4 tot 8 weken gebruiken.



WP-25
9 Items

Specifieke referenties

6 andere producten in dezelfde categorie: