ARION ORIGINAL Adult Medium Lamb &Rice voor Medium Sensitive Dog 3kg

Referentie: 5533

€ 14,95

ARION ORIGINAL Adult Medium Lamb &Rice brokjes wordt aanbevolen voor middelgrote gevoelige volwassen honden, met een gewicht tussen 10kg en 25kg, ouder dan een jaar oud. Ze worden vooral aanbevolen voor honden met een neiging tot spijsverteringsstoornissen (winderigheid, diarree, opgeblazen gevoel enz ...).  Dit glutenvrije dieet is hyperverteerbaar en heeft een lijst van 100% natuurlijke ingrediënten met lage allergenen, een garantie voor kwaliteit en transparantie. Het hoge eiwitgehalte zorgt voor de ondersteuning van een dichte en droge musculatuur en een optimaal energieniveau. Prebiotica (FOS) behouden en verbeteren de darmflora van uw hond om alle voedingsstoffen te absorberen die essentieel zijn voor zijn gezondheid.

Aantal

ARION ORIGINAL Adult Medium Lamb &Rice brokjes wordt aanbevolen voor middelgrote gevoelige volwassen honden, met een gewicht tussen 10kg en 25kg, ouder dan een jaar oud. Ze worden vooral aanbevolen voor honden met een neiging tot spijsverteringsstoornissen (winderigheid, diarree, opgeblazen gevoel enz ...).  Dit glutenvrije dieet is hyperverteerbaar en heeft een lijst van 100% natuurlijke ingrediënten met lage allergenen, een garantie voor kwaliteit en transparantie. Het hoge eiwitgehalte zorgt voor de ondersteuning van een dichte en droge musculatuur en een optimaal energieniveau. Prebiotica (FOS) behouden en verbeteren de darmflora van uw hond om alle voedingsstoffen te absorberen die essentieel zijn voor zijn gezondheid. Ten slotte versterkt de aanwezigheid van essentiële vetzuren het immuunsysteem en de huidbarrière, voor een gezonde huid en glanzend haar.

 Kenmerken van ARION ORIGINAL Adult Medium Lamb &Rice brokjes:

- Voor gevoelige middelgrote honden (10kg - 25kg), vanaf een jaar

- Aanbevolen voor honden met een fragiele spijsvertering, die last kunnen hebben van diarree, winderigheid, opgeblazen gevoel enz ...

- Hypoallergeen recept om spijsverteringsstoornissen te voorkomen en te verminderen

- Rijk aan essentiële vetzuren (dankzij zalm) voor een gezonde huid en glanzend haar!

- Hoog eiwitgehalte voor dichte, droge spieren en optimale energieniveaus

- Hoge kwaliteit glutenvrij eten

- Met prebiotica om de darmflora te behouden en te versterken

- Zorgt voor een zachte spijsvertering

- Tas van 3kg en 12kg

Analytische bestanddelen:

Eiwitten (%): 26

Vetten (%): 16

Vezels / cellulose (%): 2

Anorganische stoffen / ruwe as (%): 7

Calcium (%) : 1.7

Fosfor (%): 1

Ingrediënten:

Rijst (50%), lammeren (gedehydrateerd 26%), kip, dierlijk vet, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, erwten, bietenpulp, biergist, zout, kaliumchloride, F.O.S., M.O.S., druivenpitten, rozemarijn.

Mineralen en vitaminen:

Mangaan (mg/kg) 3,5, Zink (mg/kg) 180, Selenium (mg/kg) 0,25, Koper (mg/kg) 9, Ijzer (mg/kg) 130, Vitamine A (IE/kg) 20000, Vitamine D3 (IE/kg) 1700.

Arion
5533
12 Items

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: