Auris'eol 100ml - Oor Comfort Lotion

Referentie: Auris'eol100ml

€ 11,49

Lotion op basis van plantaardige hydrosolen en verrijkt met essentiële oliën. Het reinigt de oren zachtjes en is ook effectief voor huisdieren met onaangename geuren.

Samenstelling: Plantaardig inclusief hydrolaten en H.E. (o.a. Kamille, Lavendel, Tea Tree, ...)

Aantal

Lotion op basis van plantaardige hydrosolen en verrijkt met essentiële oliën. Het reinigt de oren zachtjes en is ook effectief voor huisdieren met onaangename geuren.

Compositie: Plantaardig inclusief hydrolaten en H.E. (o.a. Kamille, Lavendel, Tea Tree, ...)

Hoe te gebruiken: Breng aan op een wattenschijfje en reinig voorzichtig de binnenkant van het oor. Vermijd toepassing bij tocht of koud weer.

Aanbevelingen: Koel, vorstvrij en droog bewaren. Sluiten na gebruik. UITWENDIG GEBRUIK.

Waarom Auris'eol gebruiken?

Auris'eol is een oorreinigingslotion.

De textuur, de geur en natuurlijk de fyto/aroma-synergie maken het tot een kwaliteitsbehandeling, zeer aangenaam om aan te brengen en van onberispelijke effectiviteit.

Het is ideaal voor oren die snel vies worden of een onaangename geur afgeven.

Zodra deze symptomen optreden (oor zijwaarts, vies, hoofdschudden, onaangename geur), breng je de lotion aan op een schoon wattenschijfje en maak je het oor van je huisdier voorzichtig schoon. Als de symptomen aanhouden, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw dierenarts om ons EOL Otitis-verzorgingsproduct (onderdeel van het veterinaire assortiment) te verkrijgen.

Wat zijn de meest actieve ingrediënten?

Theeboom: Tea tree etherische olie heeft een interessante anti-infectieuze eigenschap. Het heeft een ontstekingsremmende, slijmoplossende, tonische en verzachtende werking (het verzacht de huid).

Tea Tree etherische olie staat vooral bekend om zijn antivirale, schimmelwerende en antiseptische eigenschappen en is een must-have voor alle huidproblemen, vooral schimmelinfecties.

Kamille: Kamille is een plant met meerdere voordelen. Het kan worden gebruikt als infusie, zalf, lotion, inhalatie of kompres. Gewaardeerd om zijn ontstekingsremmende, antibacteriële en helende eigenschappen.

Kamille heeft een echt rustgevend en genezend effect.

Lavendel: Antiseptisch en verzachtend, het verlicht oogirritatie, eczeem, kalmeert de droge huid of de huid die vatbaar is voor roodheid en jeuk. 

Al onze oplossingen zijn ontwikkeld met zorgvuldig geanalyseerde grondstoffen en worden geproduceerd volgens de vereiste kwaliteitsnormen die van kracht zijn.

Auris'eol100ml
4 Items

Specifieke referenties

3 andere producten in dezelfde categorie: