Metabolyt 500 ml - Levende gisten

Referentie: METABOLYT-500ML

€ 20,28

METABOLYT is een sterk geconcentreerd gistcomplex. Het heeft een onmiddellijk effect op de spijsvertering en darmflora. In het geval van vloeibare uitwerpselen, zelfs groen en gooey, geef voor een paar dagen op een rij. Het effect is radicaal.

METABOLYT legt een beschermende laag op het spijsverteringsstelsel. Deze worden direct geëvacueerd door het lichaam. Als in zeldzame gevallen de uitwerpselen in het begin een beetje zachter worden, is het omdat het product het spijsverteringsstelsel echt reinigt. Na 1 of 2 dagen worden deze weer foutloos!

Aantal

METABOLYT is een sterk geconcentreerd gistcomplex. Het heeft een onmiddellijk effect op de spijsvertering en darmflora. In het geval van vloeibare uitwerpselen, zelfs groen en gooey, geef voor een paar dagen op een rij. Het effect is radicaal.

METABOLYT legt een beschermende laag op het spijsverteringsstelsel. Deze worden direct geëvacueerd door het lichaam. Als in zeldzame gevallen de uitwerpselen in het begin een beetje zachter worden, is het omdat het product het spijsverteringsstelsel echt reinigt. Na 1 of 2 dagen worden deze weer foutloos!

METABOLYT kan regelmatig een of twee keer per week worden gegeven. Bij vloeibare uitwerpselen, geef 3 tot 4 achter elkaar, de resultaten zijn opvallend! Zeer interessant ook wanneer de wedstrijden terugkeren of de terugtrekking van jongeren, zult u veel problemen voorkomen! Het mengt heel gemakkelijk met de zaden en er is geen afval.

dosering: 15ml per kilo zaden  
METABOLYT-500ML
5 Items

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: