Oro-Digest 500gr

Referentie: 460210

€ 22,93

Oropharma Oro-Digest is een darmconditioner. Dit product voorkomt de hechting van ziekteverwekkende bacteriën aan de darm, verbetert de consistentie van uitwerpselen, bevordert de hygiëne in nesten en voorkomt dat kleine cloacaveren aan elkaar plakken. In het spijsverteringskanaal van vogels bevinden zich bacteriën die essentieel zijn voor een goede spijsvertering. Deze goede bacteriën overheersen bij gezonde vogels. Als pathogene bacteriën overheersen, zal de vogel vloeibare uitwerpselen hebben, wat resulteert in aanzienlijk verlies van water en elektrolyten. Het geven van antibiotica doodt zowel goede als slechte bacteriën.

Aantal

Oropharma Oro-Digest is een darmconditioner. Dit product voorkomt de hechting van ziekteverwekkende bacteriën aan de darm, verbetert de consistentie van uitwerpselen, bevordert de hygiëne in nesten en voorkomt dat kleine cloacaveren aan elkaar plakken. Oro-Digest werkt als prebioticum of voedingsstof voor de goede darmflora en voorkomt tegelijkertijd dat ziekteverwekkende bacteriën zich aan de darmwand hechten, waardoor de natuurlijke darmflora zich kan herstellen en de vertering weer optimaal kan plaatsvinden. De toegevoegde probiotica helpen ziekteverwekkende ziektekiemen te onderdrukken, wat de groei van positieve bacteriën stimuleert.

Ideaal bij verstoorde spijsvertering en vloeibare uitwerpselen

Bevordert de hygiëne in nesten en kan preventief worden toegediend

Een nog beter resultaat in combinatie met Oropharma Probi-Zyme

Hoe te gebruiken: 

1 afgestreken maatschep (= 4 g) Oro-Digest per 100 g Orlux eivoer. Altijd worden toegediend met voedsel en nooit met drinkwater.

1. In alle gevallen van waterige uitwerpselen of diarree: 5 dagen achter elkaar toedienen.

2. Vanaf het uitkomen van de kuikens tot ze zelfstandig zijn om te eten.

3. In alle situaties waarin vogels worden blootgesteld aan ongewone stress.

4. Gedurende 4 dagen voorafgaand aan de inkorving voor een tentoonstelling.

Bewaar op een koele, droge plaats.

460210
1 Item

Specifieke referenties

related products

16 andere producten in dezelfde categorie: