Calci-Lux 150gr

Referentie: 460214

€ 9,21


Aantal

Calci-Lux is een hoge kwaliteit in water oplosbare calcium bron. Deze voedingssupplement wordt toegediend voor een goede eierschaal vorming, voor een goede skeletontwikkeling bij jonge vogels, tijdens het fokken om moeilijke klauwen te voorkomen en in geval van calcium deficiëntie of calcium tepel. Calcium is een essentieel element in het organisme van vogels. Het is onder andere noodzakelijk voor de goede werking van het zenuwstelsel. Calcium deficiëntie leidt regelmatig tot ernstige gezondheidsproblemen bij vogels. Als de vogel voldoende calcium niet ontvangt, vervormt zijn skelet decalcifies en de beenderen. In de serin, een gebrek aan calcium tijdens de opkweek periode zal leiden tot een slechte vorming van de schelp en zelfs tot een moeilijke aanleg. Tijdens de periode van het fokken en de groei, is het daarom sterk raadzaam om calcium supplementen aan de vogels te geven. Een voldoende calcium niveau zal zorgen voor een goede shell vorming en ontwikkeling van een gezond skelet.

-Een calcium supplement voor een goede eierschaal vorming.

-Bevordert een goede ontwikkeling van het skelet bij jonge vogels.

-Om ook in aanvulling in geval van calcium deficiëntie of calcium uitsteeksel worden beheerd.

Gebruiksaanwijzing: Als preventieve maatregel: 1 verschaald (= 4 g) tweemaal per week voor 100 g ei deeg of 250 ml drinkwater.

Voor en tijdens het fokken: 2 scheren (= 8 g) dagelijks per 100 g ei deeg of 250 ml drinkwater.

In geval van een tekort aan calcium: 3 scheren (= 12 g) elke dag per 100 g ei Food Orlux of 250 ml drinkwater.

Advies: Om goed te ontbinden Calci-Lux, is het beter om het product voor te bereiden 10-15 min voor gebruik, roeren of roeren regelmatig tijdens deze wachttijd.


460214
9 Items

Specifieke referenties

related products

16 andere producten in dezelfde categorie: