• -15%

Nekton BIO 150gr

Referentie: 207150

€ 22,94
€ 19,50 15% korting
Aantal

Vitamine compound voor veren vorming voor alle vogels

NEKTON-bio ondersteunt een soepel rui proces en de regeneratie van de veer. NEKTON-bio bevat alle vitaminen, aminozuren, mineralen, spoorelementen en 200 000 μg Biotine/kg. NEKTON-bio geeft vogels een glad en glanzend verenkleed. De meerderheid van de verende schade die optreedt bij het houden van vogels kan uitsluitend worden toegeschreven aan ondervoeding. Omdat de verende bestaat uit substantie die rijk is aan eiwitten, een bijzonder rijk en evenwichtig eiwit dieet voor de vogel is een conditio sine qua non voor de vorm van een onberispelijke verenkleed. Een dagelijkse voeding moet bevatten genoeg vitaminen, mineralen en sporenelementen voor een stofwisseling aan het werk. De meeste dieren die tijdens de Rui periode verloren zijn, zijn gebaseerd op een gebrek aan of inname van asymmetrische eiwitten en/of onvoldoende aanvoer van vitaminen en mineralen. De ongunstige verhouding van aminozuren in de meeste plantaardige diervoeders is expliciet beschouwd en evenwichtig met betrekking tot de samenstelling van NEKTON-bio.

Geen andere vitamine compound moet worden toegediend tijdens het gebruik van NEKTON-bio. NEKTON-bio is oplosbaar in koud water en kan gemakkelijk worden toegediend via drinkwater of zacht voedsel.

Meer informatie

De proteïne die met het Voer wordt ingenomen wordt verspreid in het spijsverteringskanaal van de vogel in de individuele basissen van de proteïnen (aminozuren) en accumuleert beurtelings deze natuurlijk geproduceerde eiwit basissen, die het voor het nodig heeft de ontwikkeling van het gevederte.

Ontwikkeling van verenkleed bij nesten en regeneratie van veren in Rui vogels zijn zeer complexe processen en zijn gekoppeld aan een bijzonder hoge stress op het hele lichaam van het dier.

In het geval van zeer beschadigde verenkleed, dubbele of zelfs drievoudige de dosis van NEKTON-bio kan worden gegeven op het eerste, totdat de eerste tekenen van verende regeneratie zijn zichtbaar. Daarna zal de normale dosering volstaan tot het einde van de verende regeneratie. De dagelijkse levering van vitamine NEKTON-S moet met NEKTON-MSA als deel van deze korte cursus van behandeling met NEKTON-BIO worden samengevoegd.

Een maatlepel groen is gehecht aan elke fles van NEKTON-bio.

Houd er rekening mee dat NEKTON-bio niet toegediend mag worden tijdens de voortplanting, omdat dit storingen kan veroorzaken in het incubatie proces. Aanbeveling: Desinfecteer drinkbakjes en voedsel containers per dag met NEKTON-Desi-plus om een schoon en hygiënisch dieet te garanderen!

Voedings aanbeveling: 1 g (= 1 maatlepel) van NEKTON-bio in zacht voedsel 250 ml drinkwater of 100 g.

Opslag: NEKTON-bio moet worden opgeslagen, droog en uit de zon, tussen 15 ° en 25 ° C.


NIET OPSLAAN IN DE KOELKAST!!!

Nekton
207150
12 Items

Specifieke referenties

related products

16 andere producten in dezelfde categorie: