Omni-Vit 200gr

Referentie: 460204

€ 11,49


Aantal

Oropharma Omni-Vit is een mix van vitaminen, aminozuren en sporenelementen. Dit voedingssupplement wordt beheerd voor een optimale conditie, beter fokken resultaten, optimale ontwikkeling van jonge mensen en in geval van verzwakking of stress. Omni-Vit helpt bij het immuunsysteem daalt als gevolg van infecties. Aminozuren, vitaminen en micronutriënten zijn voedingsbestanddelen die nodig zijn voor de goede werking van de stofwisseling. In het geval van intensieve inspanning, ziekte of tijdens de groei, de levering van essentiële onderdelen voor het voederen wellicht niet genoeg, en dit product zal worden aanbevolen. Omni-Vit uitsluitend bevat vitaminen, aminozuren, en van sporenelementen met een hoge biologische beschikbaarheid, die een optimale ontwikkeling van eiwitten in het lichaam waarborgen, die essentieel is voor een goede fok en goede voorwaarde.

Gebruiksaanwijzing: 1 lepel geschoren (= 1 g) van Omni-Vit per 250 ml drinkwater of per 100 g voedingsmiddel of Orlux eivoer.

Gedurende het hele jaar te houden van een optimale conditie: een keer per week.

Tijdens de periode van de fok: twee keer per week. Tijdens het herstel na ziekte: gedurende 5 opeenvolgende dagen.

Na een vaccinatie: 3 dagen in een rij. Formule voor een gedetailleerde lijst van alle componenten, zien de vlinder in het pakket.


460204
12 Items

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: