AVI-Chol 250ml

Referentie: 460224

€ 16,24


Aantal

Oropharma Avi-Chol is een voedingssupplement voor vogels voor een optimale werking van de lever en een goede loods. Het is een lever tonic gemaakt van zwavel, biotine, vitamine B12 en sorbitol aminozuren. AVI-Chol zorgt voor optimale groei, pigmentatie en ontwikkeling perfecte veren met perfecte veren in de overwinteringsgebieden vogels jonge vogels, pigmentatie en ontwikkeling. Dit product stimuleert ook de afschaffing van de pigmenten van kleur en medicatie residuen. Een optimale werking van de lever is essentieel voor de goede gezondheid van uw vogel. Bij jonge vogels, wiens lichaam nog in volle ontwikkeling is, is de lever meer gezocht vanwege een grotere behoefte aan energie, eiwitten, vitaminen, vetten en hormonen. Tijdens de Rui, is het verenkleed volledig vernieuwd. Daarom moeten alle elementen in de juiste verhoudingen en in voldoende hoeveelheid gebracht worden. Elke tekortkoming resulteert in een slechte kwaliteit van de veren. Van uw vogel lever overbelast is tijdens de regering van kleur pigmenten (kleur Canarische eilanden). Beheer van drugs is ook slecht voor de lever van uw vogel. Waar het belang van het geven van een invoegtoepassing die de lever functies ondersteunt. AVI-Chol bevat de nodige werkzame stoffen (methionine, choline, biotine, vitamine B12 en sorbitol) voor een optimale werking van de lever met het resultaat een perfecte ontwikkeling, glans en optimale pigmentatie van de veren.

Gebruiksaanwijzing: 2 caps dispensers (10 ml) per liter water in 500 g van ei voedsel of drank.

Tijdens moulting en het oefenseizoen leed: twee tot drie keer per week.

Tijdens de regering van pigmenten voor de kleur van het verenkleed, bijv. Can - belasting- of Yel - Lux: twee tot drie keer per week.

Ter ondersteuning van de lever functies of na toediening van drugs: 5 dagen in een rij.

Raad in het geval van beheer door het eivoer: eerst de dosis van Avi-Chol toevoegen aan het water, die worden gebruikt voor het bevochtigen van de ei voedsel om te bekomen van een homogeen mengsel.

460224
10 Items

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: