Beschermer 50ml - Kruiden vogel mix

Referentie: protector50ml

€ 12,36

Een nieuwe revolutie voor:

Anti-megabacteriën

Anti-coccidiose

Ongediertebestrijding 

Een must-have als je graag onkruid in het wild plukt voor je vogels. Dit kan parasieten, eitjes en larven bevatten, waardoor darmproblemen bij de vogel (wormen) ontstaan.

Het is een nieuw product op basis van 24 natuurlijke ingrediënten. Omdat ze uit de natuur komen, veroorzaken ze geen negatieve reacties veroorzaakt door andere medicijnen.

Aantal

Een nieuwe revolutie voor:

Anti-megabacteriën

Anti-coccidiose

Ongediertebestrijding 

Een must-have als je graag onkruid in het wild plukt voor je vogels. Dit kan parasieten, eitjes en larven bevatten, waardoor darmproblemen bij de vogel (wormen) ontstaan.

Het is een nieuw product op basis van 24 natuurlijke ingrediënten. Omdat ze uit de natuur komen, veroorzaken ze geen negatieve reacties veroorzaakt door andere medicijnen.

Het is een mengsel van sterke en krachtige kruiden die schimmels doden (zoals propolis of juglon, een zwarte walnootschil), maar ook eieren, larven en parasieten doden. (Ideaal voor coccidiose en wormen, enz.) Zo is de combinatie van zwarte walnootschil, knoflook, mierikswortel en alsem een perfecte behandeling voor parasieten. Het doodt eieren, larven en volwassen wormen en parasieten. Daarom heb ik deze ingrediënten ook in deze tinctuur verwerkt.

Dankzij het verven worden de juiste actieve ingrediënten van de natuurlijke ingrediënten goed opgenomen en zijn ze dus gemakkelijk via drinkwater aan de vogels te doseren. 

Dosering:

2 druppels in 1 standaard waterfontein (60 ml).

15 druppels in 1/2 liter water.

Twee keer per week voor preventieve bescherming.

Als een van de drie bovengenoemde ziekten wordt gediagnosticeerd, geef dan dagelijks de vogelbeschermer als behandeling. 

Ingrediënten:

Zwarte walnootschil: Dit is een krachtig antibioticum. Vernietigt parasieten en versterkt het immuunsysteem. Bevat de stoffen juglon en tannis die een krachtige en zeer effectieve behandeling zijn voor schimmelinfecties, waaronder candida in de darm. De combinatie van zwarte walnootschil, knoflook, mierikswortel en alsem is een perfecte behandeling voor parasieten. Het doodt eieren, larven en volwassen wormen en parasieten. 

Cichoreiwortel: Cichoreiwortels helpen darmwormen en parasieten te elimineren, zijn antibacterieel en schimmelwerend. Daarnaast bevat cichoreiwortel ook inuline. Inuline is een oplosbare voedingsvezel die de gezondheid van je darmen kan verbeteren. Inuline kan daarom als een prebioticum worden beschouwd. Inuline is een soort oplosbare vezel. Het gaat in de darmen waar bacteriën het kunnen gebruiken om te groeien. Het ondersteunt de groei van een bepaald type bacterie dat in verband wordt gebracht met een verbeterde darmfunctie en algehele gezondheid. Het wordt daarom beschouwd als een prebioticum of voedingsvezel die goede darmbacteriën voedt.

Tijm: Ontstekingsremmend, schimmelwerend en bestrijdt parasieten en wormen, enz.

Moringa: bevat natuurlijke antibacteriële, schimmelwerende en antivirale stoffen. de bladeren zijn rijk aan mineralen zoals calcium, chloride, chroom, koper, fluor, ijzer, mangaan, magnesium, molybdeen, fosfor, kalium, selenium, zwavel en zink, maar ook rijk aan vitamines: vitamine A, B3-complex (B1, B2, B3, B5, B6 en B11) vitamine C, D, E en K.

Knoflook: werkt als ontsmettingsmiddel in culturen, maag en darmen. Versterkt de weerstand en heeft een preventieve werking tegen darmparasieten en remt de groei van coccidiose.

Propolis: Verhoogt de weerstand en heeft een sterke antibacteriële en schimmelwerende werking. Is een natuurlijke ontstekingsremmer. 

P'au d'arco: het ingrediënt is lapachol. Het is zeer effectief tegen virussen, bacteriën, schimmels en parasieten, zonder giftig te zijn voor gezonde cellen in het lichaam.

Pau D'Arco draagt bij aan een gezonde darmflora. Pau D'Arco ondersteunt het lichaam bij een gezonde celgroei en beschermt de gezonde cellen van het lichaam. Het heeft ook krachtige antioxiderende eigenschappen. De schimmelwerende werking maakt het zeer geschikt voor het bestrijden van candida en darmparasieten.

Brandnetel: Rijk aan mineralen, vitaminen en aminozuren. Zuivert het bloed en voorkomt ontstekingen.  Ondersteunt de lever en blijkt erg goed te zijn bij "mee-eterziekte".

Kruidnagel: Kruidnagel remt Gram-positieve en Gram-negatieve bacteriën en heeft antiparasitaire eigenschappen. Het voorkomt schimmelgroei en heeft anti-larvicide eigenschappen. Kruidnagel doodt niet alleen parasieten, maar helpt ook bij het verlichten van bijbehorende darmaandoeningen. Kruidnagel is goed voor de lever. 

Oregano: Antischimmelmiddel. Is rijk aan vitaminen en mineralen. Voorkomt darmziekten en remt bacteriën.

Kliswortel: Klis bevat vitamine C, B1, B2, B3, B6, E en biotine. Het bevat 18 soorten belangrijke aminozuren.  Klis heeft een schimmelwerende, antibacteriële en anti-infectieuze werking. Klis zuivert het bloed, ontgift de lever en beschermt de lever. Is zeer goed voor vogels met een vergrote lever of leverproblemen.

Gember: van nature ontstekingsremmend.

Mierikswortel: bevordert de spijsvertering, is desinfecterend en slijmoplossend. Werkt als natuurlijke antibiotica.

Rozemarijn: is een krachtig schimmelwerend, antibacterieel en ontstekingsremmend kruid. Bevat cafeïnezuur, carnosinezuur, carnosol en rozemarijnzuur.

Kaardebolwortel: Kaardebolwortel werkt om overtollige gist en candida uit het lichaam in de bloedbaan te verwijderen, waar ze afsterven en worden geëlimineerd. Kaardebol is nuttig voor het bestrijden van schimmelinfecties en candida.

Guldenroede: De schimmelwerende eigenschappen van guldenroede maken het effectief tegen schimmelinfecties zoals candida.

Absint uit absint: uitstekend geschikt voor de behandeling van parasieten. Het vermindert en elimineert parasieten, maar ook eieren en larven en darmwormen. Absint uit alsem, gecombineerd met knoflook, mierikswortel, zwarte walnootschil en oregano, is een echt effectief antiparasitair middel.

Baardmousse: dankzij de verschillende zuren is het een krachtig antibioticum (usninezuur) dat verschillende bacteriën en schimmels neutraliseert. De antibacteriële werking is nuttig in de maag en darmen. Het blijft een zeer lange desinfecterende werking hebben op de darmen. Ook goed voor de luchtwegen. En verhoogt de weerstand. Daarnaast heeft het gebruik van Baardmos een positieve invloed op het natuurlijke afweersysteem en verhoogt het het immuunsysteem.

Baardschuim/usninezuur wordt voornamelijk gebruikt om de slijmvliezen van de luchtwegen te beschermen en tegen besmetting door dooier (trichomonia's) en coccidia. Het feit dat het ook een desinfecterende werking heeft op de darmen, maakt het een bijzonder interessant product voor onze vogels.

Paars: De bladeren bevatten voornamelijk deze stoffen: slijmstoffen, tannines en flavonoïde sulfaten. Kaasjeskruid heeft een verzachtende werking op de slijmvliezen van de luchtwegen, maag en darmen. Het is dus een zeer goede bescherming voor onze vogels tegen bacteriën en infecties van de luchtwegen, maag en darmen.

Citroenmelisse: Citroenmelisse heeft een hoge antibacteriële en schimmelwerende werking. het is bijzonder actief tegen schimmelinfecties Candida. 

Goudsbloem: voedt de slijmvliezen van de maag en darmen. Het is rijk aan etherische oliën, bevat saponinen, caratonoïden, flavonoïden, bitterstoffen en slijmstoffen. Heeft een positief effect op de lever en galblaas. Het is ook aangetoond dat het effectief is tegen flagellaten (parasieten) zoals trichomonas (maagparasieten). Het is een ontstekingsremmer, antiviraal, schimmelwerend en antimicrobieel. 

Kurkuma: bevat veel vitaminen en mineralen. Zeer effectief tegen coccidiose.

Mint: goed voor de luchtwegen en slijmoplossend. Bevat antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

Dennennaalden: kalmeert en beschermt alle soorten slijmvliezen. is een effectieve oplossing tegen virussen en parasieten.

protector50ml
12 Items

Specifieke referenties

related products

16 andere producten in dezelfde categorie: